Takaisin etusivulleDOMINANTEN KIERTUE
27.9. - 4.10.2014
Perm - Pietari - Hatsina - Tallinna


MATKAJULKAISUN MAINOSMYYNTIKiinnostaako yhteistyö tunnetun suomalaisen kulttuuritoimijan kanssa?

Aalto-yliopiston sekakuoro Dominante matkustaa syys-lokakuun vaihteessa konserttikiertueelle Venäjälle ja Viroon. Venäjällä kuoro konsertoi Permin konserttitalossa, Pietarin eestiläisessä kirkossa ja Hatsinan musiikkiakatemian konserttisalissa. Tallinnassa Dominante ottaa osaa kansainväliseen kirkkomusiikkifestivaaliin konsertoimalla Kaarlin kirkossa.

Dominante valmistaa kiertuetta varten matkajulkaisun, jota jaetaan kiertueen konserttien yhteydessä yleisölle sekä kaikille kuoron yhteistyötahoille. Matkajulkaisu pitää sisällään esittelyn kuorosta ja sen taiteellisesta johtajasta, konserttiohjelmat teosesittelyineen ja lyriikoineen sekä kiertueohjelman. Julkaisu on kaksikielinen (englanti ja venäjä) ja sen painosmäärä on 2000 kpl. Julkaisun muoto on taitettu A4-vihko. Vihkon kannet ovat värilliset ja sisäsivut mustavalkoiset.

Dominante etsii yhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana tukemassa kuoron kiertuetoimintaa. Tarjoamme yrityksille näkyvyyttä matkajulkaisussa erikokoisten mainosten muodossa.

Mainospaikkojen koot ja hinnat:


Mainospaikan voi varata täyttämällä oheisen varauslomakkeen ja toimittamalla sen joko skannattuna osoitteeseen

intendentti (at) dominante.fi

tai postitse osoitteeseen:

Dominante ry.
PL 69
02151 ESPOO

Varauslomakkeen lataat täältä


Mainospaikkavaraukset on tehtävä perjantaihin 12.9. mennessä ja painovalmis aineisto tulee toimittaa sähköisenä yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tiistaihin 16.9. mennessä. Avustamme tarvittaessa mainoksen taittotyössä.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT VIEMÄÄN SUOMALAISTA KULTTUURIA MAAILMALLE!

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Markku Rämö, intendentti
intendentti (at) dominante.fi
050 408 7250