Dominanten kvartettipalvelu

Lauluyhtyetoiminta on Dominantessa aktiivista. Lähes jokainen kuorolainen saa kuorouransa aikana laulaa jossain kokoonpanossa. Dominanten kvartettilaulu on kvartettimaailmassa omaa luokkaansa. Onkohan minkään muun kuoron piiristä noussut niin monta ja hyvää yhtyettä? Kvartettien tasosta saa yllättyä yhä uudestaan ja uudestaan.


Dominante-kuorolaiset ovat rutinoituneita kvartettikeikkailijoita. Järjestitpä minkälaista tilaisuutta tahansa - häitä, hautajaisia, polttareita, syntymäpäiviä, illanviettoja - pystyvät kuoromme kultakurkut sorvaamaan kokenein ottein viihdyttävää ohjelmaa. Jopa säveltämään, sanoittamaan ja sovittamaan toiveiden mukaan, jos ei ohjelmistosta jostain syystä tilaajalle mieleistä kappaletta löydy! Viime aikoina etenkin miesäänet ovat erikoistuneet huolellisesti valmisteltuihin täsmäserenadikeikkoihin. Monen päivänsankarin juhlahetken on jo kruunannut alla kuvatun urosporukan tärähtäminen keskelle illanviettoa. He laulavat hunajaisen serenadin, ojentavat ruusun ja poistuvat kuin Don Juanit ikään juhlakalun kyynelten saattelemina! Oh, mitä suloista julmuutta!

Esiintymään saattaa lähteä valmis kokoonpano tai vaikkapa erityisesti keikkaa varten koottu ryhmä. Dominantessa toimii useita vakiokokoonpanoja, joista esimerkkeinä voidaan mainita mieskvartetti Seilorit ja naiskvartetti Sherry Lips. Kuorosta löytyy myös useita sekakvartetteja.

Juomalauluja, serenadeja ja tietysti teekkarilauluja!

Kuoron lauluyhtyeet testauttavat itsensä vuosittain pidettävässä Dominanten kvartettikilpailussa.

Kvartetin saat tilattua Dominanten kvartettivastaava Paavo Kekkoselta: kvartettipalvelu (at) dominante.fi tai 050 4103594.